گوش دادن به موسیقی در حین تمرین تأثیر مثبتی بر سایر متغیرهای روانشناختی مانند سطح انگیزه ما دارد . ذکر این نکته مهم است که این تأثیر به معنای این نیست که ما قادر خواهیم بود از توانایی های جسمی خود فراتر برویم . با این حال ، نمی توانیم انکار کنیم که مطمئناً کمک می کند.
تأثیرات موسیقی در ورزش های هوازی
موسیقی می تواند به عنوان عاملی برای حواس پرتی عمل کند ، این به نوبه خود به ما کمک می کند احساس خستگی کمتری داشته باشیم. دلیل این امر این است که ذهن بر ریتم یا متن آهنگ تمرکز کند و نه احساسات بدنی ناخوشایند که ممکن است هنگام انجام تمرین تجربه کنیم.
این یافته ها برای مربیان بدنسازی مهم است . با توجه به اینکه موسیقی می تواند احساس خستگی را کاهش داده و سرعت ورزشکار را افزایش دهد ، استفاده از موسیقی در جلسات تمرینی به عنوان راهی برای بهینه سازی آنها بسیار ایده آل است.
تأثیرات موسیقی هنگام انجام ورزش های قدرتی
تمرینات قدرتی نمونه اصلی تمرینات بی هوازی است . در حال وزنه زدن باعضلات و مفاصل به شدت در حال کار هستند.
علاوه بر این ، اثر ارگانیک موسیقی نه تنها قادر به افزایش قدرت است ، بلکه بر استقامت عضلانی نیز تأثیر می گذارد . طبق تحقیقی که در ژورنال مهارتهای ادراکی و حرکتی منتشر شده است ، افرادی که در حین انجام کاری که به استقامت عضلانی نیاز دارد، به موسیقی گوش می دادند ، در مقایسه با افرادی که چیزی گوش نمی دادند ، مدت بیشتری دوام آوردند.
توجه به این نکته مهم است که همه ژانرهای موسیقی یکسان کار نمی کنند. بعید به نظر می رسد موسیقی آرامش بخش باعث افزایش توانایی های جسمی شود.
در آخر ، ذکر سایر مزایای روانشناختی موسیقی برای ورزش شایان ذکر است. موسیقی در ورزش روحیه ما را افزایش می دهد ، استرس را کاهش می دهد و انگیزه ما را برای یک تلاش جسمی افزایش می دهد. دفعه بعد که تمرین کردید آهنگ های ریتمیک مورد علاقه خود را پخش کنید و نتایج را مقایسه کنید .