ورزش کگل چجوریه؟
- دراز بکشید و زانوهایتان را بالا نگه دارید و کف پاها روی زمین باشد .
- عضلات انتهایی باسن و لگن را منقضبض کنید . همون حالتی که برای جلوگیری از ادرار انجام می دهیم . و در عین حال کمی بدن خود را از ناحیه باسن را مطابق عکس بالا بکشید
- بعد از ۱۰ تا ۱۲ ثانیه عضلات را شل کنید و دوباره در حالت راحت اولیه خود قرار بگیرید .
- دوباره عضلات را ۶ تا ۸ ثانیه منقبض کنید و سپس به حالت اولیه بازگردید .
تمرین کگل برای چی خوبه ؟
مانند هر روال ورزشی، کلید نتیجه گیری بهتر از تمرینات به تمرینات مکرر، انجام صحیح تکنیک و آن ها بستگی دارد. اگر نتایج فوری را که می خواهید بلافاصله مشاهده نکنید، ناامید نشوید.
۱- کمک به تناسب اندام کلی بدن
از آنجا که کف لگن با نشستن طولانی مدت، آسیب دیدگی باسن، کمر یا لگن و یا زایمان ضعیفتر میشود، اضافه کردن تمرینات کف لگن به روتین تمرینی منظم شما ضروری است.
۲ – کمک به سلامت لگن هنگام یائسگی
سطح استروژن کمتر هنگام یائسگی سبب کم شدن جریان خون در عضلات کف لگن و کاهش توان ماهیچه ها می شود . کگل خون جدید را جایگزین خون قدمی ماهیچه لگن برای ترمیم و تقویت ماهیچه می شود.
۳ – تمرین کگل مناسب برای زایمان
عضلات کفن بعد از زایمان ضعیف می شود . توصیه می شود قبل از بارداری ، هنگام بارداری و بعد از بارداری تمرین کگل را انجام دهید تا هم زایمان طبیعی راحت تر استفاده شود و هم بازتوانی عضلات کف لگن پس از زایمان انجام شود.
۴ – حل مشکل بی اختیاری ادرار
تمرین کگل توانایی مثانه را افزایش داده و عضلات کف لگن را برای جریان بهتر ادرار بهبود میبخشد. تمرینات کگل اختلال استرس ادراری در مردان را نیز کاهش داده و باعث بهبود چشمگیر پروستات میشود.
۵ – بهبود رابطه جنسی
خون رسانی بهتر به ناحیه لگن منجر به برانگیختگی جنسی ، روانکاری ، توانایی ارگاسم بالاتر ، سفت تر شدن ناحیه تناسلی زن شده و کیفیت و رابطه جنسی را بالاتر می برد سفت کردن و تقویت عضلات انتهایی لگن در تمرینات کگل باعث افزایش جریان خون در آلت تناسلی و بهبود مورد نعوظ شود .
۶ – درمان یبوست
این تمرینات سلامت گوارشی را افزایش داده و سبب رفع ناراحتیهای روده میشوندمشکلات عصب اسفنکتر مقعد از عوامل یبوست میباشد. با فشار دادن عضلات لگن که بخش اصلی تمرینات کگل است، میتوانید تمام اعضای لگن را در جای مناسب خود نگه داشته و مشکلات عصب اسفنکتر را بهبود ببخشید.
نکات و باید و نباید های تمرین کگل
۱ – از کشش گردن و فشار به آن در طول تمرین خودداری کنید.
۲ – تمرینات را بیش از سه بار در روز انجام ندهید . اینکار موجب فشار بیش از حد به عضله پوبوکوسیژئوس می شود و ممکن منجر به تشدید بیماری شود .
۳ – قبل از تمرین ادرار کنید و مثانه را خالی کنید .
۴ – در طول تمرین نفس عمیق بکشید .